woensdag 9 juli 2014

Notorious Nineteen - Janet EvanovichIn 'Notorious Nineteen' lezen we over Stephanie Plum is een bounty hunter en in dit deel gaat Stephanie achter Geoffrey Cubbin aan. Hij wordt verdacht van het achterover drukken van een hoop geld. Hij verdwijnt uit het ziekenhuis na een blindedarmoperatie en lijkt spoorloos van de aardbodem te zijn verdwenen. Natuurlijk gaat Stephanie op zoek naar hem, maar niet zonder hulp van haar trouwe partner Lula, die altijd in te kleine kleding loopt, en haar oma Grandma Mazur, die eigenlijk zo gek is als een deur.

Stephanie heeft zoals altijd meerdere zaken en ook helpt ze in dit boek haar vriend Ranger met een zaak. Dit loopt niet zoals het hoort en Stephanie krijgt weer flink wat voor de kiezen en beland weer in de meest hilarische situaties.

Ik ben echt fan van Stephanie Plum. Dit is alweer boek negentien in de serie. Het is wel een serie, maar je kunt de delen eventueel apart lezen, er wordt namelijk genoeg uitgelegd, maar geloof me, als Hillary Clinton er zelfs fan van is, dan moet je deze serie gewoon helemaal lezen.

De boeken lezen heerlijk makkelijk weg, de situaties waar Stephanie in beland zijn hysterisch en hilarisch, maar niet te ver gezocht (hoewel, een uitzondering daar gelaten) en met de mooie mannen Ranger en Morelli speelt ook de liefde een kleine rol. Ik ben elke keer enthousiast en dat was deze keer zeker ook zo. Ik hoop dat Janet Evanovich heel lang door blijft gaan met deze serie.

Eindoordeel: 8/10

Uitgever: Headline publishing
Aantal pagina's: 352
Genre: Detective
ISBN: 9780755385003
Taal: Engels

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen